Tenta och äventyr

Imorse var det tenta i Digital Stillbild A och förstå hur mycket jag jublade inombords när jag såg att det var multiple choice frågor! Efter tentan gick de flesta in i datorsalen och bara hängde och var. Sedan kom läraren in och sa att ALLA klarade tentan! Så extremt skönt att slippa den ångesten.
 
Vi var några i klassen som efter att ha vaknat till och ätit lite smått åkte till Västervik för att äventyra. Det var skönt att känna "civilisation" för en gångs skull (det finns inga butiker värt att nämna här i lilla Gamleby). Där sprang vi in på H&M och jag shoppade lite pyjamasbyxor och underkläder bland annat. Lite senare gick hela gänget på 10 till Espressohouse och fikade och myste. Nästan alla laddade ned deras app för man fick en varm dryck gratis då, så vi tog en sådan och gick sedan ner till hamnen och satt och myste där i stället! In på Hemmakväll efter det och köpa godis innan vi åkte hem.
 
 
När vi kom hem blev det hopp i duschen för jag skulle fotas av en av tjejerna (och min granne) som går GF (gestaltande foto). Sjukt spännande, och det är ingenting som jag har gjort förut. Alltså jo jag har blivit fotad så klart men inte på det här viset.. Intressant med nåt nytt!
 
Nu har jag firat lite för mig själv att jag klarade tentan, med kanelbullar och ett glas mjölk. Funderar på vad jag ska göra härnäst men det lutar lite mot Sims 4, det var ett tag sedan nu!
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se