Barnkalas!

Kalasen i augusti var tydligen inte slut! Fast denna gång fyllde ingen år. Vi i klassen hade planerat en fest med tema barnkalas. Vi hade sugrör och serpentiner och vimplar och popcorn och sån där poppig musik som var populär på 90-talet och vi klädde oss "barnsligt". Jag var den där flickiga ballerinan med rosa smink och blommor i håret, så sprang jag runt barfota och hoppade i vattenpölar och blåste såpbubblor.
 
Bildkälla
 
Och här är den del av klassen som var med på kalaset!
 
 

Byvandring

Imorse samlades vi på Folkan för Byvandring med olika stationer samt tipspromenad. Fast vi började med att få vara kreativa. Vi delades in i grupper och fick två av skolans 5 ledord att skapa någonting kreativt av med hjälp av bl a tyger, ull, frigolit, kasettband, balonger, dragkedjor, ståltråd, tapetklister m.m.
 
 
Sedan gick vi på den sk. Byvandringen. Den bar först av upp mot Folkparken för lite fika/second breakfast Hobbit-style innan vi påbörjade tipspromenaden samt vandringen upp mot Garpedansberget, där jag var redan i söndags. Fast denna gång var kameran med så jag slapp att ha bara mobilbilder!
 
 
Efter berget gick vi till Unos Park där vi fick göra en "utmaning" och ha fruktstund. Det är riktigt fint i området kring parken, kan förstå att sådant blir rätt välbevarat i och med att byn är så liten och det bor inte så mycket folk här omkring.
 
 
Sedan var den rundvandringen slut och vi gick tillbaka till Folkan för att färdigställa våra kreationer samt sitta i gräset och äta hamburgare.
 
 

 
 
 

Fotoskolan by night

Efter turen till ICA blev det lite chill innan det var dags att dra tillbaka till skolan. Denna dag har gått hiskeligt fort men än var den inte över. Vi hade fått en gruppuppgift tillsammans med de från GF (gestaltande fotografering) att vi ska göra en egen tolkning på en film vi blev tilldelade. Så vi satte oss i skolans stora datorsal och spelade upp filmen via projektorn, det blev som en minifilmkväll. Rätt mysigt!
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se