God jul osv

Det var ju det där med Halloween. Lätt favorithögtiden, men i år har jag ingen Halloweenkänsla! Försöker tagga till med musik och lite gott att dricka men än så länge har det inte hjälpt så bra! Får göra mig festfin så kanske det kommer sen.
 
Annars idag har jag bakat lite schackrutor, favoritkakan i alla tider! Jag fyller ju år på söndag och ska firas i morgon! Myspys :)
 

I år tänkte jag vara en kvinnlig version av Darth Vader igen. Jag var det för två år sedan men vill det igen, det gjorde en sådan succé!
 

Tiden går för fort!

Det är redan snart torsdag, det känns ju som att jag just kom hit. Hjälp, vart tar tiden vägen? I förra veckan när jag väl hade bestämt mig för att jag skulle åka hem tidigt gick tiden så himla långsamt, det var som att den kröp fram. Nu springer den fram med stormkliv! Sluta! Kan väl bero på att jag har mycket inplanerat och jag vet inte hur jag ska hinna med allt.
 
Idag hann jag fika på stan med Jesper, fota Hanna och även åka in till Dansens hus så jag fick bli av med lite abstinens. Imorgon kommer jag fota lite till. En tjej från dansen ska ta hit sina söner så ska jag smälla upp studion i vardagsrummet igen (gjorde det idag), rätt skönt med portabel studio!
 
Här är en bild jag tog på Hanna! Så fin tjej.
Psst fler bilder finns i min portfolio som jag ändå uppdaterar ganska frekvent.
 
 

Eskilstuna

Det har stått tomt här i bloggen i några dagar nu men det beror bara på att jag inte har haft internet hemma, det tog slut för någon dag sedan haha, och det har känts ovärt att gå till skolan bara för att uppdatera och vara lite "utåt". Vad spelar det för roll liksom? :)
 
Hur som helst, jag kom nyligen hem till Eskilstuna. Så himla skönt måste jag säga, att kunna andas ut från skolan. Visserligen har jag lite uppgifter kvar som ska lämnas in bara och så, men det är ingen superbrådska!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se