Robin Williams

 
Jag har aldrig varit mycket för att skriva om kändisar, inte ens när de har lämnat denna värld och passerat till nästa, men denna gång kändes det lite väl "close to home" för att jag ska kunna låta bli. 
 
Igår alltså dog den käre Robin Williams. Alla har vi våra personliga associationer, och mitt första minne jag har av honom var att var gång jag var hos mormor ville jag alltid se på Flubber på VHS. Jag tyckte den där gröna klumpen av gele var hysteriskt rolig! Annars minns jag så klart Jumanji och Hook, och åh Aladdin så klart (även fast han inte gör den svenska rösten, av uppenbara skäl..). 
 
Det känns som att en avlägsen farbror har lämnat oss, han har alltid varit en av mina favoriter i filmvärlden. Men detta visar ju bara att även de människor som verkar till synes optimistiska och som alltid får andra glada, även är de som slåss med de största demonerna. Tar man inte hand om sig själv finns risken att demonerna tar över.
 
Vila i frid, hoppas du äntligen har det bra.
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se