Byvandring

Imorse samlades vi på Folkan för Byvandring med olika stationer samt tipspromenad. Fast vi började med att få vara kreativa. Vi delades in i grupper och fick två av skolans 5 ledord att skapa någonting kreativt av med hjälp av bl a tyger, ull, frigolit, kasettband, balonger, dragkedjor, ståltråd, tapetklister m.m.
 
 
Sedan gick vi på den sk. Byvandringen. Den bar först av upp mot Folkparken för lite fika/second breakfast Hobbit-style innan vi påbörjade tipspromenaden samt vandringen upp mot Garpedansberget, där jag var redan i söndags. Fast denna gång var kameran med så jag slapp att ha bara mobilbilder!
 
 
Efter berget gick vi till Unos Park där vi fick göra en "utmaning" och ha fruktstund. Det är riktigt fint i området kring parken, kan förstå att sådant blir rätt välbevarat i och med att byn är så liten och det bor inte så mycket folk här omkring.
 
 
Sedan var den rundvandringen slut och vi gick tillbaka till Folkan för att färdigställa våra kreationer samt sitta i gräset och äta hamburgare.
 
 

 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se