2016-02-09

Så var det ju det där med att jag sa för tre månader sedan att jag skulle bli bättre på att blogga.
Tänkte väl mest titta in och säga att sen sist har jag fått 2 jobb! Det ena är som studioassistent/manager i Fotostudion där jag har haft praktik sen augusti, det andra är som extrafotograf åt Nathalie Schutermans webshop! Jag tycker det är skitkul. Det enda jobb jag har haft innan var ett sommarjobb på en industri. Not my thing!
 
Här är en liten bild en av studions fotografer tog när han skulle testa ljus.
 
Annars så håller jag och min underbara fästman (får fjärilar i magen av att tänka på att vi är förlovade) att leta efter vår andra lägenhet tillsammans. Vårat kontrakt går ut i sista april så är väl dags att hitta nytt! Det känns dock ganska omöjligt här i Stockholm. Tittar man i alla Facebookgrupper som rör lägenheter så är det fördelat att om 10 söker så är det 1 som har ledig lägenhet. Förhoppningsvis löser det sig, det är ju typ 2,5 månad kvar.
Från ett besök på Olafur Eliassons utställning "Verklighetsmaskiner" på Moderna museet.
 
Annars är det egentligen inte mycket som händer. Det är dags att komma igång med examensarbetet som vi har deadline i april. Det känns inte som att jag har så mycket att göra med det, men till slut har jag ingen tid kvar och helt plötsligt är det en vecka kvar... Måste ju matcha det med två extrajobb!
 
Felice Branzell.
 
Nu ska jag fortsätta retuschera bilder som ska ut på webshopen! Sen ska jag nog baka lite... Är inspirerad!
Vi hörs väl om typ 3 månader igen :)
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se